Huidverbetering

Bij Huidstudio Lochem kun je naast ontspannen behandelingen ook terecht voor huidverbeterende behandelingen. Met het unieke Cenzaa 360 concept stellen we behandelingen op maat samen. Het 360 is een bewezen totaalconcept voor natuurlijke huidverbetering, zonder chirurgische ingrepen, met het behoud van een natuurlijke en stralende look!

Huidindicaties;

  • Glycatie | Rimpelvorming
  • Antioxidanten productie
  • Collageen- en elastine afbraak
  • Ontstekingen | Gevoelige huid
  • Zonschade | Pigmentatie
360° Totaal aanpak

Optimaal resultaat door de combinatie van professionele huidverjongende behandeling, huidverbeterende producten en advies voor thuis. 

Op maat: afgestemd op jouw unieke DNA SKINCODE

Startpunt is jouw unieke huidDNA profiel op basis van een DNA huidtest; je krijgt inzicht in jouw persoonlijke gevoeligheid mbt huidveroudering en daarmee jouw huidtoekomst.

Personal skin coach

Onder persoonlijke begeleiding van jouw 360º huidverjongingsexpert en de 360º Skincoach lifestyle guide met praktische adviezen voor thuis.

100% veilig

Zonder risico op huidschade op korte of langer termijn. De veilige, hooggeformuleerde producten voldoen aan de Europese wet en regelgeving.

Get that glow set

Bestel in onze webshop

Bestel de mooiste producten voor jouw huid. Huidverbeterende en huidverzorgende producten met mooie actieve ingrediënten waar jij blij van word. Ga thuis aan de slag met een mooie verzorgingsroutine en straal als nooit tevoren! Wil je een product mooi laten verpakken? Geef dit aan bij jouw bestelling in het opmerkingenveld. Dan wordt jouw cadeau mooi verpakt.

HuidstudioLochem Logo Wit

Maak kennis met onze huidverbeterende en ontspannende behandelingen. Eerlijk advies en meetbare resultaten. Voel je welkom bij Huidstudio Lochem

Contact

Burgemeester Leenstraat 27
7242 AA  Lochem
Nederland

KVKnummer:
85512079

06 170 059 93
info@huidstudiolochem.nl
www.huidstudiolochem.nl

Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 16:30 uur
Woensdag 17:00 - 21:00 uur
Donderdag 09:00 - 16:30 uur
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 08:30 - 13:00 uur
Zondag Gesloten

© Website door SYGIT