Bindweefsel Therapie

De Bindweefselmassage ondersteund het herstelvermogen van de huid doormiddel van intensieve massagegrepen. De doorbloeding wordt geactiveerd waardoor de elastine- en collageenaanmaak gestimuleerd word.

Deze massagetechnieken zijn een ware bootcamp voor jouw huid. Het aantal behandelingen die je huid nodig heeft, hangt af van de huidwensen. Dit wordt tijdens de intake besproken.

Na de behandeling kan de huid rood aanvoelen. De volgende dag kan de huid beurs voelen, dit trekt na enkele uren weg. Blijf goed drinken en bewegen om de afvalstoffen af te voeren.

Indicaties

  • Huidveroudering
  • Rokershuid
  • Grove huidstructuur
  • Eczeem
  • Fijne lijntjes en rimpels

Optimaal resultaat behalen we in kuurverband en het resultaat behouden met een interval van 4-6 weken.

Get that glow set

Bestel in onze webshop

Bestel de mooiste producten voor jouw huid. Huidverbeterende en huidverzorgende producten met mooie actieve ingrediënten waar jij blij van word. Ga thuis aan de slag met een mooie verzorgingsroutine en straal als nooit tevoren! Wil je een product mooi laten verpakken? Geef dit aan bij jouw bestelling in het opmerkingenveld. Dan wordt jouw cadeau mooi verpakt.

HuidstudioLochem Logo Wit

Maak kennis met onze huidverbeterende en ontspannende behandelingen. Eerlijk advies en meetbare resultaten. Voel je welkom bij Huidstudio Lochem

Contact

Burgemeester Leenstraat 27
7242 AA  Lochem
Nederland

KVKnummer:
85512079

06 170 059 93
info@huidstudiolochem.nl
www.huidstudiolochem.nl

Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 16:30 uur
Woensdag 17:00 - 21:00 uur
Donderdag 09:00 - 16:30 uur
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 08:30 - 13:00 uur
Zondag Gesloten

© Website door SYGIT