DNA Skin Analyse

Met een DNA Skincode analyse stellen we een huidverbeteringsprogramma op met huidverbeterende cosmeceutical producten, ondersteunende behandelingen en lijfstijl-en voedingsadvies.

Door het genmapping-wetenschap en gepatenteerde algoritmen is het SkinDNA uiterst nauwkeuring over de informatie van genetische huidrisico’s. In dit prachtige DNA rapport vind je jouw persoonlijke huidgevoeligheden terug, zoals huidveroudering. De resultaten zijn opgesplitst in de volgende categorieën;

  • Stevigheid en elasticiteit
  • UV-schade en pigmentatie
  • Gevoeligheid en ontstekingen
  • Rimpelvorming
  • Schade door vrije radialen

Hoe werkt een SkinDNA?

Om een SkinDNA test correct uit te voeren, wordt er een uitstrijkje van de binnenkant van jouw wang gemaakt. Het DNA-monster wordt vervolgens zorgvuldig en volledig anoniem naar het SkinDNA Labaratorium in Australië verstuurd. Binnen 15 dagen na ontvangst is jouw persoonlijk rapport klaar en gaan we een persoonlijk huidprogramma opstellen om jouw huid stralend, gezond en jong te houden!

Welke ingrediënten heeft jouw huid nodig om gezond te blijven vind je in dit DNA-rapport terug en welke professionele huid verbeterende behandelingen nodig zijn om een gezonde huid te behouden.

‘Een SkinDNA test wordt slechts één keer in je leven afgenomen voor levenslange huidinformatie’

Get that glow set

Bestel in onze webshop

Bestel de mooiste producten voor jouw huid. Huidverbeterende en huidverzorgende producten met mooie actieve ingrediënten waar jij blij van word. Ga thuis aan de slag met een mooie verzorgingsroutine en straal als nooit tevoren! Wil je een product mooi laten verpakken? Geef dit aan bij jouw bestelling in het opmerkingenveld. Dan wordt jouw cadeau mooi verpakt.

HuidstudioLochem Logo Wit

Maak kennis met onze huidverbeterende en ontspannende behandelingen. Eerlijk advies en meetbare resultaten. Voel je welkom bij Huidstudio Lochem

Contact

Burgemeester Leenstraat 27
7242 AA  Lochem
Nederland

KVKnummer:
85512079

06 170 059 93
info@huidstudiolochem.nl
www.huidstudiolochem.nl

Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 16:30 uur
Woensdag 17:00 - 21:00 uur
Donderdag 09:00 - 16:30 uur
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 08:30 - 13:00 uur
Zondag Gesloten

© Website door SYGIT