Dermapen4 with Nina
Wat is microneedling?

Microneedling 

Microneedling is een effectieve behandeling bij fijne lijntjes, littekentjes, pigmentatie, grove huidstructuur en verslapte huid. De Dermapen4 maakt op hoge snelheid kleine kanaaltjes in de huid, hierdoor wordt de celdeling direct gestimuleerd en maakt je huid elastine en collageen aan. Tijdens de microneedling wordt er gewerkt met hyaluronzuur van hoogwaardig kwaliteit, die direct in de huid wordt getransporteerd. Na een kuur is de huid direct steviger, egaler, frisser, voller en gladder. 

Deze behandeling is dan ook fantastisch in te zetten bij rimpels, lijntjes, littekens en  grove poriën.

Intake

Voor we gaan starten met de behandeling, plannen we eerst een intake in. Tijdens een intake bekijken we de huid en nemen we de vragenlijst door. U wordt duidelijk geïnformeerd over het verloop en de nazorg die u thuis gaat oppakken. Hiervoor tekent u een toestemmingsformulier. 

De behandeling

De huid wordt intensief gereinigd, hierna wordt het hyaluronzuur aangebracht op de huid en kunnen we gaan Microneedlen. De behandeling kunt u als gevoelig ervaren en de huid zal rood/ roze verkleuren. Nadat we de huid behandeld hebben met de Dermapen, wordt de huid verkoeld met een masker. We sluiten de behandeling af met een verzorgende en tevens kalmerende crème, hierna volgt een hoge SPF die de huid optimaal beschermt. 

Nazorg

Na de behandeling begint direct het herstelproces van de huid en ziet wat rood/ roze. Dit kan tot 48 uur aanhouden. De huid kan gaan schilferen. Binnen deze 48 uur mag u geen make-up dragen en GEEN vitamine A en C crème/serum, scrubs en fruitzuurhoudende producten gebruiken. Na 3 dagen kunt u uw skincare routine oppakken zoals u dat gewend bent.

Om optimaal resultaat te boeken, wordt een kuur van 4 á 6 behandelingen aangeraden [afhankelijk van het huidprobleem]. 

Zie ook

3366f403 99cd 4ad9 9d95 6897216b126f

Henna brows of Brow lift?

14 februari 2023

Henna Brows is een behandeling waarbij de wenkbrauwen geverfd worden met henna in haar puurste vorm. Dit houd in dat de henna geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën bevat. Ook is de Henna dierproefvrij en vrij van parabenen. 

HuidstudioLochem Logo Wit

Maak kennis met onze huidverbeterende en ontspannende behandelingen. Eerlijk advies en meetbare resultaten. Voel je welkom bij Huidstudio Lochem

Contact

Burgemeester Leenstraat 27
7242 AA  Lochem
Nederland

KVKnummer:
85512079

06 170 059 93
info@huidstudiolochem.nl
www.huidstudiolochem.nl

Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 16:30 uur
Woensdag 17:00 - 21:00 uur
Donderdag 09:00 - 16:30 uur
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 08:30 - 13:00 uur
Zondag Gesloten

© Website door SYGIT