Microneedling | Huidstudio Lochem
Microneedling

Stoor jij je aan die ene rimpel? dan...

De meest intensieve behandelmethode om het huideigen herstel aan het werk te zetten om een mooie huid te krijgen én behouden. Terwijl de Dermapen4 met minuscule naaldjes gerichte microwondjes in de huid maakt, wordt de huid voorzien van hoogwaardige actieve werkstoffen.

Een Dermapen4 behandeling stimuleert het natuurlijke huidherstel en genezingsproces en wordt de collageen-en elastineproductie gestimuleerd. Je huid wordt voller, gladder, littekentjes vervagen, poriestructuur verfijnt en oneffenheden verminderen.

Indicaties Dermapen4 behandeling;

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Zonbeschadigde huid
  • Grove huidstructuur/ poriën
  • Littekens
  • Pigmentatiestoornis

Voor we samen aan de slag gaan met het verbeteren van jouw huid, nemen we een korte intake af [bespreken huidconditie en huidwensen], je huid wordt intensief gereinigd en vervolgens brengen we de cocktails, afgestemd op huidwens aan op de huid, waarna we gaan behandelen tot 2,00mm in de huid [afhankelijk van huidconditie en indicatie].

Is Microneedling pijnlijk?

De behandeling geeft een licht krassend gevoel op de huid en kan daardoor wat oncomfortabel voelen. Na de behandeling verkoelen we de huid direct met een verkoelend en verzachtend masker.

Na de behandeling

Bekijk onze  andere diensten

Brow Treatment

Een Brow Treatment is een gepersonaliseerde schoonheidsbehandeling die is ontworpen om je wenkbrauwen te perfectioneren.

HuidstudioLochem Logo Wit

Maak kennis met onze huidverbeterende en ontspannende behandelingen. Eerlijk advies en meetbare resultaten. Voel je welkom bij Huidstudio Lochem

Contact

Burgemeester Leenstraat 27
7242 AA  Lochem
Nederland

KVKnummer:
85512079

06 170 059 93
info@huidstudiolochem.nl
www.huidstudiolochem.nl

Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 16:30 uur
Woensdag 17:00 - 21:00 uur
Donderdag 09:00 - 16:30 uur
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 08:30 - 13:00 uur
Zondag Gesloten

© Website door SYGIT