3366f403 99cd 4ad9 9d95 6897216b126f
Relaxing facial

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit.

Even weg uit de drukte tijdens en ontspannen tijdens een ontspannende gezichtsbehandeling. In deze behandeling staat ontspanning centraal en wordt de huid heerlijk verwend met een mellow massageolie.

In onze drukke levens leiden we vaak een hectisch bestaan, waarbij stress en spanning zich ophopen. Gelukkig is er een perfecte manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en jezelf te verwennen: een ontspannende gezichtsbehandeling. Bij onze professionele spa begrijpen we dat zelfzorg essentieel is voor een gezond en gebalanceerd leven, en onze Relaxing Facial is de ultieme manier om tot rust te komen en jezelf te verwennen.

Wat is een Relaxing Facial?

Een Relaxing Facial is een luxe gezichtsbehandeling die ontworpen is om de huid te reinigen, te hydrateren en te ontspannen. Deze behandeling combineert verkwikkende gezichtsmassages met hoogwaardige huidverzorgingsproducten om stress en spanning te verminderen. Onze ervaren schoonheidsspecialisten passen zachte massagetechnieken toe om de bloedsomloop te stimuleren, de huid te revitaliseren en de zintuigen te kalmeren. Dit leidt tot een stralende teint en een diep gevoel van ontspanning.

Voordelen van een Relaxing Facial:

  1. Stressvermindering: De Relaxing Facial helpt bij het verminderen van stress en angst, waardoor je je zowel geestelijk als lichamelijk ontspannen voelt.

  2. Huidverjonging: Door het verwijderen van onzuiverheden en het stimuleren van de bloedsomloop, wordt je huid gerevitaliseerd en stralender.

  3. Hydratatie: Hoogwaardige huidverzorgingsproducten worden gebruikt om je huid diep te hydrateren, wat resulteert in een gezonde en jeugdige uitstraling.

  4. Zelfvertrouwen: Een Relaxing Facial laat je stralen en geeft je een boost in zelfvertrouwen, waardoor je de wereld met hernieuwde energie tegemoet treedt.

Bekijk onze  andere diensten

Brow Treatment

Een Brow Treatment is een gepersonaliseerde schoonheidsbehandeling die is ontworpen om je wenkbrauwen te perfectioneren.

HuidstudioLochem Logo Wit

Maak kennis met onze huidverbeterende en ontspannende behandelingen. Eerlijk advies en meetbare resultaten. Voel je welkom bij Huidstudio Lochem

Contact

Burgemeester Leenstraat 27
7242 AA  Lochem
Nederland

KVKnummer:
85512079

06 170 059 93
info@huidstudiolochem.nl
www.huidstudiolochem.nl

Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 16:30 uur
Woensdag 17:00 - 21:00 uur
Donderdag 09:00 - 16:30 uur
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 08:30 - 13:00 uur
Zondag Gesloten

© Website door SYGIT